Denk jij dat je kunt zingen?

Denk jij dat je het in je hebt om door te breken.
En wil je meedoen aan een talentenjacht zoals the voice of Holland.
Bedenk dan wel dat het meer is als een mopje zingen.
Het is namelijk ook heel veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen.
Maar natuurlijk moet je ook veel plezier uit kunnen halen.
En wanneer je aan een talentenjacht meedoet krijg je er vaak nieuwe vrienden of vriendinnen erbij die jouw kunnen helpen met motiveren.

Stembanden trainen

Je kunt bij een logopedist dingen trainen zoals je stembanden, hiermee behaal je perfect hoogtes en ga je zuiverder zingen. Houd wel in de gaten dat dit een intensief proces is en dat je dit dus regelmatig moet doen. Dit proces kan veel tijd vergen en kan dan soms moeilijk te combineren zijn met school. Het is intensiever als welke sport dan ook. Een tip van de logopedisten is om alvast te beginnen met oefenen. Dit kun je eenvoudig doen door je voeten uit elkaar te zetten en stevig te gaan staan. Dan kun je namelijk je longen op volle kracht gebruiken. Probeer ook zo veel mogelijk vanuit de buik te ademen zodat je niet buiten adem raakt.

Zanglessen

Naast het trainen van je stembanden moet je ook een goede zangleraar of lerares zoeken. Iedere stem is uniek en heeft ook een uniek bereik. Wanneer je daadwerkelijk de tijd hebt om te oefenen kun je namelijk zelf ondervinden welke toonhoogtes je wel haalt en hoe lang je dit vol houdt. Het is niet veel anders als een profvoetballer trainen. Ga oefenen met je stem welke hoogtes je kan halen. Train dit in combinatie met zangleraar of lerares een maak gebruik van een logopedist om beter te worden in je vak.

Meer te weten komen

Auditie doen

Auditie doen kan heel spannend zijn je kan hier veel stress van..


—Lees Meer

Opleidingen

Door heel het land door kun je musical opleidingen volgen. Maar er …


—Lees Meer

Bereiken?

Iedereen kent het wel the voice of holland.Maar het gaat ook …


—Lees Meer

Auditie

Onder auditie stress verstaan wij dat er stress ontstaat door…


—Lees Meer